Yeşilköy Hanönü Köyü İlkokulu

WEB https://770914.meb.k12.tr
Adres : YEŞİLKÖY KÖYÜ HANÖNÜ MEVKİİ HANÖNÜ KÜME EVLERİ NO 49 GELENDOST / ISPARTA
VİZYON : Kurumumuz okul paydaşlarımızın güç birliği ile Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren ,gerçekleştirdiği sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde ilgi odağı haline gelmiş,çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak
MİSYON : Biz,öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine Eğitim,Öğretim,Bilim ve Kültür alanında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.Ve ayrıca Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş.demokratik lider özelliklerine sahip,okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 8:45 14.10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Soba
Servis : Okulumuz Isparta Gelendost yolu üzerinde yer almaktadır. Gelendost ve diğer ilçe dolmuşları okulun önünden geçmektedir.
Ulaşım : Ulaşım Gelendost dolmuşları ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Hanönü Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 65 ilçe merkezine 20km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :